Rólunk

iPhone 6, iPhone 6+, iPhone 6 plus, iPhone 5s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3gs, iPhone 3g, LG, samsung, nokia, sony, sony ericsson, alcatel, zte, huawei, caterpillar, apple, blackberry

Tisztelt Látogató!

Közel 10 éve várjuk kedves Ügyfeleinket okos-készülékekkel (mobiltelefonokkal, tablet-ekkel, laptopokkal és notebookokkal) foglalkozó üzletünkben, ahol garancián túli készülék-javítással, tartozék-értékesítéssel, új és használt készülékek adás-vételével foglalkozunk.

Teljes körű szervizelést biztosítunk minden iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi készülékre – mindent vállalunk az alkatrészek cseréjétől, a mechanikai sérüléseken, szoftveres és alaplapi hibákon át a karbantartásig. 

A javítás menete:
Először felmérjük a telefon állapotát és a sérülés, hiba mértékét, majd a megfelelő eszközökkel, hozzáértő kezekben nekilátunk a szervizelésnek. 
A üzletünkben törekedtünk a látványszerviz kialakítására, így  a teljes munkafolyamatot nyomon követheted, így biztos lehetsz a javítás szakszerűségében, a tárolt adatok biztonságában.
 A javítás végeztével a tesztelés következik. 

Miért minket válasszon?!
Mobiltelefon készülékek típustól független javítása gyorsan, szakszerűen garanciával!

Egyes típusok és hibák javítása megvárható. Törekszünk arra, hogy készüléke 1 órán belül elkészüljön. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor gyors alkatrész-beszerzésünknek köszönhetően készüléke 1-5 munkanap alatt elkészül.

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk Samsung, Nokia, Sony, iPhone, Huawei, Xiaomi készülék javítása és adás-vétele terén.
Kiemelt fontosságot tulajdonítunk munkánk során a minőségnek és a precizitásnak, miközben áraink kedvezőek!
Az elvégzett munkára, a beépített alkatrészre 3 hónap garanciát vállalunk!

Segítünk a készülékvásárlásban!
Az ismertebb gyártók készülékeit kivétel nélkül forgalmazzuk. Még akkor is ha épp olyan nincs raktár készleten!
Ebben az esetben a lehetőségekhez képest minél hamarabb beszerezzük a megrendelt típust!

Forduljon hozzánk bizalommal, szívesen segítünk akár készülékjavítás, akár új készülék vásárlása során!

Az alábbi leírásban összegyűjtöttük a leggyakoribb meghibásodásait a mobiltelefonoknak, tableteknek és laptopoknak.
Ezekkel a hibákkal már többször találkoztunk az évek során. Mindegyik problémára megoldást nyújtunk kedves Ügyfeleinknek. 
Szervizünkben lehetőség van új és bontott alkatrészek beépítésére is. Bontott vagy használt elemekkel lényegesen kedvezőbb áron tudjuk elvégezni a javítást. 
Garancia ebben az esetben is tartozik a javításhoz. 
Előfordul, hogy nem sikerül megjavítani a készüléket, mert olyan károsodás érte ami az eszköz komplett cseréjével orvosolható. Ilyen helyzetben igény szerint beszámítjuk a hibás, vagy hiányos  készüléket az üzletünkben történő vásárlásba.

Az alábbi mobiltelefon típusokat javítjuk és forgalmazzuk:

alcatel
htc huawei
lg nokia samsung
Sony-Ericsson-Logo sony zte

Az alábbi laptop és asztali számítógép típusokat javítjuk és forgalmazzuk:

   

Leggyakoribb meghibásodások:
Beázás, WC-be esett, Fürdőkádba esett, Sós víz érte, Gyorsan lemerül az akkumulátor, Összetört a kijelző, Megrepedt a kijelző, Elvált a kerettől a képernyő, Betört LCD, Nem tölt, Nem veszi a töltést, Lassan töltődik fel, Kikapcsolgat, Alacsony akku töltöttségnél kikapcsol, Nem működik a Bluetooth, Nem működik a WI-FI, Kiszürkült a WI-FI, Pixelhibás a kijelző, Szalagkábel hiba, Dock csatlakozó hiba, Lightning konnektor hiba, Mikrofon hiba, Hangszóró hiba, Beszédhangszóró halk, Beszédhangszóró hibásan működik, Hátlpi kamera hiba, Előlapi kamera hiba, Vaku hibás, Közelségszenzor hiba, Nem érzékeli a SIM kártyát, Nincs szolgáltatás, Hibás jelkód, iPhone letiltva, Ujjlenyomat érzékelő nem működik, Home gomb hibás, Power gomb nem érzékel, némító kapcsoló nem működik, Elhajlott készülékház, Billentyűzet hibás, iSight kamera hibás, MagSafe csatlakozó hibás, DC Board hibás, Hangos a ventillátor, Fúj a gép használat közben, Csak gongol, de nincs kép, Videókártya meghibásodás, Tápegység hiba, Alaplap javítás, Alaplap hiba, Alaplap csere, Alaplapi csatlakozó hiba, Töltő IC hiba, Touch IC hiba, Jack aljzat csere, USB port nem működik, USB-C csatlakozó csere, Ethernet csatlakozó hiba, Optikai meghajtó hiba, Szoftverfrissítés nem megy végig, iTunes hiba, Hibakód.

Shopping Cart